ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚOΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

by prootos
524 views

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club, στα πλαίσια του τελικού του 1ου Τουρνουά Βeach Volley «Amstel Radler Series by Efi Sfyri , θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας επίδειξης beach Volley, από τις αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη, Πηγιάννα Μεθενίτη , την Πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή και τις δημοφιλείς δημοσιογράφους Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χριστίνα Βραχάλη.

Με πρωτοβουλία της Έφης Σφυρή, του VSC Beach Volley Academy και με τη στήριξη περισσότερων από 20 χορηγών, οι αθλήτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν τα έσοδα από τον αγώνα, στους αθλητές Boccia , του αθλητικού σωματείου ΑMEΑ «Τυρταίος», για την προετοιμασία τους στους Παραολυμπιακούς αγώνες 2016, στο Ρίο.

Η Amstel Radler και η Έφη Σφυρή προσκαλούν τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος και τους αποδεικνύουν πως το beach volley και η μπύρα είναι αγαπημένες συνήθειες για όλο το χρόνο.

Παράλληλα τονίζουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη μεταξύ όλων των αθλητών, χωρίς διακρίσεις, μέσα από μια εκδήλωση γεμάτη happenings, εκπλήξεις και δώρα.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί μια συνεργασία της Εφης Σφυρή και της ΕΟΠΕ και οι νικητές διεκδικούν χρηματικά έπαθλα , Wild card σε Masters/Open 2016 + 100 πόντους πρόκρισης.

Χορηγοί Επικοινωνίας : Περιοδικό Hello  Sport FM  Athens Dee Jay

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩN, 13/12/15
FINAL 8 : 11:00-12:00
EXHIBITION GAME : 12:00-13:30
SEMIFINALS : 13:30
FINAL AA’ CATEGORY : 14:30

You may also like