ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: VARI SPORTS CLUB INTERNATIONAL TRAINING CAMP / TOURNAMENT BY EFI SFYRI

by prootos
603 views

26 Μαρτίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το INTERNATIONALBEACHVOLLEYTOURNAMENTστις εγκαταστάσεις του VariSportsClub, το Σάββατο 25 Μαρτίου.

 Διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, Πολωνίας και Σερβίας, poweredbyAmstelRadler, διοργανώθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club. Την πρώτη θέση  κατέκτησαν η  Πέννυ Καραγκούνη και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου (GRE1) επικρατώντας στον τελικό με 2-0 σετ (21-15, 21-16) της Πολωνικής ομάδας των  Kasia Kociolek kai Ola Gromadowska (POL1). Παράλληλα στο μικρό τελικό, η ομάδα των Dorota Strag και Martyna Kloda (POL 2), επικράτησε μετά από  ένα θεαματικό αγώνα, της ομάδας των Πηγιάννας Μεθενίτη και Αλίκης Σπηλιωτοπούλου (GRE 2)  με 2-1 σετ (14-21, 21-17, 15-7).
To τουρνουά διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της χρονιάς τον επόμενο μήνα στην Κίνα. Για το λόγο αυτό, ακολουθήθηκε πρωτότυπο αγωνιστικό σύστημα σύμφωνα με το οποίο το πρώτο σετ είναι στους 21 πόντους και το δεύτερο σετ στους 15 πόντους.
Τελική κατάταξη: 1η θέση: GRE1, 2η θέση: POL 1, 3η θέση:POL 2, 4η θέση:GRE 2, 5η θέση: SRB (injury)
O Ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Ποθητάκης δήλωσε: «Ήρθαμε σε αυτό το τουρνουά με ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και προσδοκίες δεδομένου ότι οι Ελληνικές ομάδες είναι νεοσύστατες. Ωστόσο, οι Ελληνίδες παίχτριες έδειξαν δείγματα σταθερότητας και προόδου που μας δίνουν αισιοδοξία να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά.»
Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το VSCBVAcademy δήλωσε:
« Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλους αυτούς που αγαπούν το κορυφαίο άθλημα της άμμου, οργανώσαμε για τρίτη χρονιά διεθνές προπονητικό camp / tournamentσυνεργαζόμενοι με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με πολλές παροχές  για τις διεθνείς αθλήτριες που αγωνίσθηκαν. Οι Ελληνικές ομάδες δείχνουν πως έχουν ξεκινήσει με ιδιαίτερη όρεξη το νέο τετραετή κύκλο και όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε μαζί με την ΕΟΠΕ- που θέτει νέες δομές στο άθλημα- για το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα.»

You may also like