ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ένα μεγάλο Πρωτάθλημα του φετινού καλοκαιριού, έλαβε χώρα στην βόρεια ακτή της Αιγύπτου, στη Fouka Bay, Νorth Coast.

by prootos
2,3K views
Η Έφη Σφυρή και το ENSO BV CLUB σε συνεργασία με αθλητικές εταιρείες προβολής της γειτονικής χώρας, διοργάνωσαν το πρώτο από μια σειρά ερασιτεχνικών τουρνουά 4Χ4 με υψηλό χρηματικό έπαθλο (30.000 EGP).
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διοργάνωσε παράλληλα 2 γυναικείους αγώνες επίδειξης με την Ελληνική ομάδα Φωκιανού-Πατακοπούλου, να επικρατούν με άνεση έναντι της Σερβικής ομάδας.
Περισσότερα τουρνουά θα ανακοινωθούν σύντομα με δράση beach volley σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό που σε περιμένουν να αγωνιστείς.
Από την Αθήνα ως την Αίγυπτο γεμίζουμε το δρόμο με πολύ beach volley, διασκέδαση και χαρά για όλους.
Θα διανύσουμε αμέτρητα αμμώδη χιλιόμετρα παρέα με πολλούς αθλητές και συνεχόμενα τουρνουά έχοντας ως βάση μας τη Βάρκιζα, ωστόσο το ταξίδι ολοκληρώνεται σε διάφορες γειτονικές χώρες, ενώ εσύ θα χορτάσεις beach volley 2Χ2 και 4Χ4. Συμπαίκτες θα σου βρίσκουμε εμείς, εσύ δήλωσε συμμετοχή και μείνε συντονισμένος στην απόλαυση της άμμου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

You may also like